Bladmanagement

Plannen om een online magazine, jaarverslag of corporate sustainability report te maken? Maar geen tijd voor al het regelwerk er omheen? Ik maak in gezamenlijk overleg een opzet en zorg ervoor dat het productieproces soepel verloopt. Met bijna 20 jaar ervaring in communicatie weet ik welke verhalen lezers aanspreken en wat haalbaar is binnen een bepaald tijdsbestek of budget. Desgewenst schakel ik ook vormgevers, fotografen, vertalers en andere tekstschrijvers uit mijn netwerk in.

TiFN jaarverslag

Voor TiFN food and nutrition heb ik in de afgelopen tien jaar diverse jaarverslagen en ‘glossy’s’ verzorgd. Ik maakte een productieplanning en een bladformule, schreef en redigeerde teksten, en stuurde fotografen en vormgevers aan. Bekijk hier een exemplaar.

Foodvalley Update

Ik ondersteun Foodvalley NL bij de productie van een driewekelijkse Nederlands- en Engelstalige nieuwsbrief. Ik maak een opzet voor de inhoud, verdeel de taken binnen het team en beoordeel artikelen en opmaak voordat de nieuwsbrief de deur uitgaat. Ik schrijf ook zelf artikelen en nieuwsberichten. https://www.foodvalley.nl