Online

Overzichtelijk. Kort en bondig geschreven. Verleidelijke tussenkoppen. En volop call to actions. Daar komt het bij teksten voor websites, blogs en social media op aan. Want online bezoekers hebben haast en beoordelen in minder dan een seconde of erbij blijven of wegklikken. Mijn teksten blijven zelfs de meest haastige lezer boeien en brengen hem in beweging. Ik denk ook mee over een goede indeling van de website. Meer weten? Neem contact op.

Wageningen University & Research

Van vitamine D-tekort bij ouderen tot het belang van eiwit en lichaamsbeweging voor he behoud van je spiermassa. Mijn blogs, geschreven als ghost writer in opdracht van de afdeling Humane Voeding van Wageningen University & Research gaan over allerlei onderwerpen. Bekijk er hier een stuk of wat.

Wageningen Food & Biobased Research

Tientallen webteksten heb ik inmiddels voor Wageningen Food & Biobased Research, onderdeel van Wageningen University & Research, geschreven, over omvangrijke onderzoeksprogramma’s en specifieke expertises en technologieën. Initiatieven die bijdragen aan de eiwittransitie bijvoorbeeld, of aan het verminderen van voedselverspilling.

Cloudstekker

Voor deze ICT-dienstverlener heb ik alle teksten voor de nieuwe website geschreven, inclusief testimonials met klanten. www.cloudstekker.nl