Persberichten

Met een persbericht breng je een product, dienst of technologie onder de aandacht. Maar dan moet het wel goed geschreven zijn. Als voormalig redacteur bij een vakblad weet ik als geen ander wanneer een persbericht aanspreekt, en wanneer niet. Ik bespreek met mijn opdrachtgevers de nieuwswaarde en de kernboodschap en vertaal de informatie die ik krijg tot een duidelijk verhaal. Desgewenst regel ik ook een vertaling naar bijvoorbeeld het Engels, het versturen en maak ik een mediaplan. Meer weten? Neem contact op.

Preventieprogramma SLIMMER

Van blijvend gewichtsverlies tot betere bloedglucosewaarden. Mensen met overgewicht hebben baat bij het preventieprogramma SLIMMER, zo blijkt uit onderzoek. Ik schreef er begin 2019 een persbericht over in opdracht van Wageningen University & Research. Het bericht is door diverse media in Nederland opgepikt.

StartLife’s Accelerate Programma

Een microbioloog die duurzame eiwitten produceert uit micro-organismen en een techneut die een robot ontwikkelde voor automatisch oogsten in kassen: het zijn slechts twee van de acht veelbelovende hightech startups die zijn geselecteerd voor deelname aan het tweede StartLife Accelerate-programma. Op verzoek van StartLife maakte ik er een persbericht van.